Bouw je eigen technische uitvinding
Tatyana Beloy daagt alle Vlaamse jongens en meisjes uit om zelf een technisch hoogstandje te bouwen of te ontwerpen. Ben je jonger dan 15? Doe dan mee, individueel of met jouw klas.
De prijzenpot bedraagt ruim 2000 euro!


Ga aan de slag en verbaas ons met jouw ideeën of technisch kunnen. Alles wat je vindt mag je gebruiken: batterijen, het motortje van een elektrisch toestel, kleerhangers... Je kan ook proberen bestaande dingen te verbeteren of om te bouwen.

Als je meer van design houdt kan je ook gewoon dagelijkse gebruiksvoorwerpen in een nieuw en mooier kleedje steken. Niets is te gek!

Er zijn 2 categorieën prijzen: één voor individuele inzendingen en één voor groepsinzendingen. Naast de hoofdprijs per categorie zijn er nog tal van andere prijzen te winnen, zoals de prijs voor de mooiste, meest bruikbare of meest originele inzending.

Je inschrijving en werk moet ons voor 3 april bereiken.
Indienen kan op verschillende manieren:
  • Per post: Boetiek Techniek, TOFAM Oost-Vlaanderen, AA Tower - Technologiepark 19, 9052 Zwijnaarde.
  • Maak een afspraak en kom langs met je uitvinding bij TOFAM Oost-Vlaanderen, alle werkdagen tussen 10 en 16 uur (Tel: 0497 52 97 77).

Voor al uw vragen kan je bij ons terecht. (zie 'contact'). De prijsuitreiking gaat door op het event Boetiek Techniek op 25 april 2015 waarop u zal worden uitgenodigd.